FOREDRAG

KOMMUNIKATION OG SAMARBEJDE
LEDELSE OG LEDERSKAB
STRESSCOACHING

En bæredygtig tilgang til sundhed, trivsel og samarbejde med fokus på udvikling og udnyttelse af biologiske, psykologiske og sociale ressourcer og potentiale

FOREDRAG

BOOK ET FOREDRAG DER GIVER INDSIGT I RESSOURCER BIOLOGISK, PSYKOLOGISK OG SOCIALT SET OG BLIV BEDRE TIL AT OPNÅ OVERSKUD, ARBEJDSGLÆDE OG LANGTIDSHOLDBAR PERFORMANCE. 

  • Forstå hvorfor stress som udgangspunkt en sund, biologisk mekanisme, der har til formål at give os ekstra ressourcer til at klare en presset situation.
  • Bliv klogere på, hvorfor I skal kende til stresshormoner uanset om i arbejder med sundhed, trivsel, bæredygtighed, potentiale eller forebyggelse af stress. 
  • Få konkrete og veldokumenterde værktøjer som fremmer fysisk og mentalt overskud, øger trivsel og giver grobund for langtidsholdbar performance.

Bookes til undervisning, temadage,
teambuilding og netværksarrangementer

Charlotte Kendall er en levende og dygtig formidler og underviser, som brænder for at vise os årsagen, logikken og sammenhængen, når vores krop og adfærd ikke altid stemmer overens med vores ønsker, adfærd og mål. Hun tager udgangspunkt i vores biologi,  psykologi og sociale adfærd og giver eksempler på forskellige persontypers kommunikations- og adfærdsmønstre under pres.

I mere end 10 år Charlotte har coachet og undervist mennesker i det private, offentlige og i erhvervslivet og har haft kontakt med tusindvis af mennesker. Uanset om hun har arbejdet med enkeltpersoner ellers teams, så fortæller hun, at de alle har haft én ting til fælles: et ønske om at forstå sig selv, forstå sammenhængen eller samspillet og samtidig kunne gøre noget selv. Alle vil gerne have indflydelse, lære at stå stærkere, finde arbejdsglæde, nå et fælles mål og skabe gode resultater. Alle har ”bare” manglet noget for at gøre det.

Den indgangsvinkel kobler Charlotte til de fokuspunkter, opgaver eller udfordringer, som I står med i jeres virksomhed eller organisation. Hun søger altid for, at I får en god kombination af viden, praksiseksempler og hands-on-værktøjer, så I går fra et foredrag med nye indsigter og en følelse af at kunne gøre noget – med det samme.

Alle foredrag indeholder personlige fortællinger, erfaringer og gode grin, som gør et til tider tungt emne inspirerende, opløftende og let at relatere sig til.

UDTALELSER

Tusind tak for et meget inspirerende oplæg i fredags på vores temadag. Vi har allerede på en time med dig fået et fælles sprog i afdelingen omkring ’farver’/profiler og måder vi agerer på i vores arbejdsfællesskab.

Sabine Wolgast Afdelingschef
Jobcenter København

Charlotte er yderst professionel i rollen som facilitator og er FANTASTISK som underviser/oplægsholder.
Hermed min varmeste anbefaling!

Carl B. Ravn Faglig koordinator og arbejdsmiljøleder Bo og Naboskab Sydlolland.

“For pokker Charlotte – du er knald dygtig til dit fag. Tak for et super godt foredrag i dag”.

Charlotte Holm Olsen

“Charlotte gennemgik et meget kompliceret emne på en overskuelig og meget konkret måde. Hun er en god, levende og inspirerende underviser og det er tydeligt, at hun brænder for det, hun laver. Hun formår at gøre et kompliceret emne interessant og spiseligt på en dejlig konkret måde”.

Hanne Petersen

REFERENCER