LEDERUDVIKLING

LØFT DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, FÅ FØLGESKAB OG GÅ FORAN FOR FÆLLES RESULTATER

En bæredygtig tilgang til sundhed, trivsel og samarbejde med fokus på udvikling
og udnyttelse af biologiske, psykologiske og sociale ressourcer og potentiale

LEDERUDVIKLING

Som leder har du en essentiel rolle i din virksomhed. Du går forrest, har overblik og har ansvaret for, at dine medarbejdere følger dig og den fastsatte kurs, så I går i samme retning, også selvom I er forskellige.

Det kræver viden, et stærkt lederskab, ledelsesværktøjer, menneskekundskab og en god portion fysisk og mentalt overskud.

Søger du ledersparring, coaching og/eller kompetenceudvikling, så har jeg følgende muligheder for at hjælpe dig. 

PERSONLIGT COACHINGFORLØB
STYR DIG OG STYR DIG GODT - du er din egen vigtigste ressource.

De strategier og adfærdsmønstre som får dig til at brænde igennem og få succes som leder, er de selvsamme strategier, som kan få dig til at brænde ud, miste dig selv og din integritet.

Strategier er fantastiske, når du bruger dem proaktivt. Men bliver du ”blinde” på dig selv (det gør vi alle, det kaldes kognitive bias) og bruger dine strategier reaktivt, pr. automatik, så har de en bagside.

At styre sig selv bevidst både i medgang og modgang kræver et stærkt, personligt lederskab. Det er en disciplin, som indebærer fysisk og mentalt selvindsigt, selvindsigt, viden, værktøjer og vedholdenhed.

Det får du min opskrift på i dette forløb. Det er en opskrift, jeg selv burger. Det er en opskrift mine kunder bruger og den virker!

NY LEDER OG NYE UDFORDRINGER

Nutidens medarbejdere vil have ledere, de kan mærke. Ledere som er nærværende, autentiske og gode til at holde fokus. De vil have rollemodeller, som er åbne, ressourcestærke og tillidsvækkende. 

Det stiller store krav til dig som ny leder. Her får du viden, værktøjer, undervisning, coaching, sparring, træning og opfølgning, som du kan bruge direkte i din hverdag til at stå stærkere i din nye lederrolle.

Tilsammen er dette en vigtig forudsætning for din trivsel, din handlekraft og for at kunne motivere, skabe tillid, udvikle og fastholde forskellige medarbejdere i en verden med konstante forandringer.

EJERLEDER OG LEDERKOMPETENCER NU OG I FREMTIDEN
1 års individuelt forløb med 2 kompetente undervisere

Indeholder ledercoaching, ledelsesværktøjer, reflektionsopgaver, hjælp til selvhjælp og fastholdelse.

5 mini workshops fordelt på 1 år. Forløbet er målrettet ejerledere og starter med, at du sætter et personligt mål for forløbet. Målet kan tage udgangspunkt i en tidligere medarbejdermåling, trivselsmåling, kundetilfredshedsmåling eller lign., hvorfra du gerne vil rykke 1-2 trin opad.

Du bliver coachet og udfordret på, hvilke parametre og handlinger du vil committe dig til samt hvad det helt konkret indebærer i dagligdagen, så målet både bliver hands-on og praksisnært.

UNDERVISERE, FACILITORER & FORLØBLEDERE ...

Charlotte Kendall, cand.pæd.psyk og stresscoach. I mere end 12 år har Charlotte undervist og coachet ledere og medarbejdere i det private, offentlige og i erhvervslivet. Charlotte er fagligt bredt funderet og har solid erfaring med det personlige lederskab, motivation, samarbejde, fastholdelse og udviklings af potentiale. 

Helle Andresen, 33 års ledererfaring, formand for Lederne Storstrømmen og konsulent hos Achief-Hartmanns, hvor hun arbejder med ledercoaching, newplacement og krisehåndtering. I 16 af de 33 år som leder, har Helle drevet distanceledelse. Herudover er Helle aktiv i flere bestyrelser.