Kendall Bhave

BÆREDYGTIG UDVIKLING,
SUNDHED, trivsel & SAMARBEJDE

En bæredygtig tilgang til sundhed, trivsel og samarbejde med fokus på udvikling og udnyttelse af biologiske, psykologiske og sociale ressourcer og potentiale.

OM CHARLOTTE KENDALL

Bag KENDALL BHAVE står cand.pæd.psyk og stresscoach Charlotte Kendall. Charlotte hjælper små og mellemstore virksomheder med at løse opgaver indenfor HR og Management. Opgaver som kan være med til at løfte sundhed og trivsel, medarbejderengagement, performance og fastholdelse.

Charlottes tilgang er helhedsorienteret. Uanset om vi er ledere eller medarbejdere, har vi fra naturens side fået givet en vis mængde biologiske, psykologiske og sociale ressourcer. De ressourcer kan vi, i samspil med vores individuelle og personlige styrker, lære at forstå og proaktivt udnytte og udvikle.

Charlotte er kendt for at møde mennesker der, hvor de er. Hun er ærlig, autentisk, forandringsdrivende og resultatorienteret og har et smittende, positivt sind. En par af Charlottes vigtigste styrker er, at hun er fagligt bredt funderet, er god til at “se” mennesker og er uddannet og trænet i at omsætte videnskab til hverdagspraksis og konkrete værktøjer, hvilket er vigtigt, når vi arbejder med ændringer i adfærd, mål og langtidsholdbare resultater.  

Arbejdsmæssigt set er Charlotte i sit lykkehjørne, når hun formidler, underviser, udvikler, coacher og faciliterer med et værdiskabende og meningsfyldt resultat for øje. 

ØVRIGE KOMPETENCER
OG FUN-FACTS OM CHARLOTTE

Startede i skole som 5 årig med en stor iver for at lære noget og udvikle nye færdigheder. 

Startede til håndbold i 3. klasse og blev hurtigt udnævnt til anfører og playmaker (spil fordeler), idet hun havde et hårdt skud, et godt blik for spillet og mange målgivende afleveringer samt en evne til også selv at bryde ud igennem og score mål.

Startede på Roskilde Universitetscenter som 19 årig og blev med to ufaglærte forældre mønsterbryder, da hun gennemførte en lang videregående uddannelse. I 2001 viste statistikker, at det var i alt 7 % af 25 årige med ufaglærte forældre som tog og gennemførte en lang og videregående uddanndelse.

Valgte som 22 årig at bruge sin børneopsparring på at gå til psykolog. Charlotte ville gerne forstå sig selv, sine følelser og sine adfærdsmønstre og var drevet af et ønske om at have det godt, stå stærkere i sig selv og være en god rollemodel. 

Tabte som 26 årig 38 kilo på et år, udviklede en enorm interesse for sundhed, trivsel og vores personlige lederskab og har siden fastholdt sit vægttab. Undersøgelser viser, at op mod 95 % af alle der taber sig, tager enten det hele eller mere på igen efter et par år.

_DSC3438

WHY & VÆRDIGRUNDLÆG

WHY: Ingen – hverken virksomheder eller mennesker – vinder på lang sigt, når vi kæmper, mister fokus og styrer i blinde. Al god ledelse og virksomhedsudvikling starter derfor med os selv, vores viden, lederskab, evne til at sætte mål og holde fokus. Charlotte Kendall og dermed Kendall Bhaves formål består derfor i at hjælpe mennesker og virksomheder med at løse opgaver indenfor HR og Management, som kan løfte sundhed, fremme trivsel, performance og udnyttelse af potentiale. Herved understøttes de bedste betingelser for et sundt arbejdsmiljø, hvori alle kan føle tryghed, udvikle sig og bidrage til værdiskabende resultater og en mere bæredygtig vinderkultur.

VÆRDIGRUNDLAG: Autentisk, ordentlig og professionel.

MISSION & VISION

MISSION: At give mennesker og virksomheder de bedste forudsætninger for at blive og forblive ressourcestærke, autentiske og værdiskabende gennem en bred vifte af viden, kompetenceudvikling og praksisnære værktøjer.

VISION: Understøtte FN’S verdensmål nr. 3 sundhed og trivsel og herigennem medvirke til at løfte og udvikle mennesker, virksomheder og potentialet på Lolland-Falster. 

ReferenceR